Marți, Mai 22, 2018
Marime font
07 August 2015 11:40

POR 2014-2020: Ghidurile pentru microintreprinderi si infrastructura de transport – au fost publicate spre consultare! Recomandat

Oferta adaugata de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

AM POR a lansat, spre consultare publica, urmatoarele 2 Ghiduri ale Solicitantului:

  • Ghidul Solicitantului. Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Axei prioritare 2 ”Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitie 2.1 ”Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” – Apelul de proiecte 2.1.A. – Microintreprinderi.


  • Ghidul Solicitantului. Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Axei 6 Imbunatatirea infrastructurii rutiere de importanta regionala, Prioritatea de investitie 6.1 „Stimularea mobilitatii regionale prin conectarea nodurilor secundare si tertiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale”.


Eventualele observatii sau comentarii pentru ambele Ghiduri pot fi transmise la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , pana la data de 30 august, ora 16.00.

Click aici pentru a descarca Ghidul Solicitantului pentru Prioritatea de Investitii 2.1.
Click aici pentru a descarca Ghidul Solicitantului pentru Prioritatea de Investitii 6.1.

Sursa: MDRAP

Citit 920 ori Ultima modificare 07 August 2015 11:44