Marți, Mai 22, 2018
Marime font

 

acord-barter

 

        Conceptul promovat de noi este “business fara bani”.

Motorul constructiei platformei barter a fost insuficienta lichiditatilor din piata, pe fondul unei crize la nivel global, care ne-a făcut pe toţi mai atenţi la modul de cheltuire a banilor. Deasemenea, un alt factor determinant in structurarea acestui model de business este chiar reticenta antreprenorilor in a mai incheia tranzactii noi, luand in calcul riscul sporit de nerecuperare a creantelor de la debitori, sau cel putin nerecuperarea lor in termenul planificat, in conditiile in care creditarea s-a restrâns, iar multe firme si-au declarat falimentul.

        De aceea, venim cu o soluţie in sprijinul mediului de afaceri: Barterul.

Barterul reprezinta o modalitate de tranzactionare a marfurilor si serviciilor, fara a utiliza lichiditati, bani, practic schimb de marfuri si servicii.

        Inovatia BCG se refera la faptul ca schimbul pe platforma barter, nu se va realiza doar intr-un mod bilateral, schimb “unu la unu”, ci vizeaza o retea de antreprenori, schimb care va fi mijlocit de un voucher BCG care permite titularului sau sa achizitioneze de pe piata barter orice produs / serviciu de la orice membru al platformei, in limita valabilitatii si valorii voucherului BCG detinut.

        Din pacate in cazul barterului simplu, lipseste flexibilitatea, deoarece nu intotdeauna avem nevoie de produsul care este oferit in schimb. De aceea, noi am creat un sistem flexibil, sigur si eligibil pentru mediul economic, care vine in intampinarea dvs cu solutii de business in orice domeniu. Ceea ce noi am creat este “secretul” iesirii firmelor din crizele de cash-flow, firmele membre avand posibilitatea sa se finanteze din propriile lor resurse, printr-un sistem non-cash, ceea ce noi numim platforma barter.

Avantajele unui business pe platforma barter

- obţii produse sau servicii de care ai nevoie, oferind in schimb propriile tale produse/servicii
- îți valorifici capacităţile excedentare
- îţi deblochează creanţele de la un client rău-platnic
- ai posibilitatea să-ţi achiziţionezi bunuri/servicii, fără să consumi resurse interne
- poţi descoperi pieţe de desfacere noi, care să te ajute să-ţi creşti afacerile
 - te ajută să-ţi eficientizezi afacerea, dacă ai probleme cu cash flow-ul sau dacă eşti la început de drum